SNOWBOARD

Snowboard

Naučite da skijate, vozite snowboard ili snowkite od najboljih profesionalnih instruktora u Srbiji.

Snowbord i Snowkajt

Škola snowborda Drago Grubnić postoji od 1988. godine na Kopaoniku i garantuje Vam najviši nivo nastave, po međunarodnim standardima. Osnivač škole Drago Grubnić studirao je na Fakultetu za fizičku kulturu u Beogradu i ovlašćeni je instruktor za skijanje, snowbord i snowkajt.

Pre instruktorskog rada, Drago Grubnić je ostvario zavidne rezultate kao takmičar na domaćoj i na međunarodnoj sceni: višestruki prvak države u snowbordu, pobednik prvog snowboard takmičenja u Srbiji, učesnik Svetskog kupa u snowbordu. Zahvaljujući kontinuiranom usavršavanju na brojnim međunarodnim seminarima, Drago Grubnić je stekao najviše međunarodne licence za obuku skijanja i snowborda.

Jedan je od retkih instruktora koji je ovlašćen od strane državne institucije da drži seminare, ispituje i ocenjuje druge instruktore i učitelje, kao i da im izdaje međunarodno priznate sertifikate za snowbord.Pored višedecenijskog iskustva u snowbordu, Grubnić se već 15 godina bavi snowkajtingom i drugim ekstremnim sportovima kao što su: windsurf, kitesurf, paraglajding.

Zimski kamp na Kopaoniku


Njegov zimski kamp postoji na Kopaoniku od 1988. godine i vodjen je od strane profesionalnih i licenciranih instruktora skijanja i snowborda.Ukoliko želite da se oprobate u omiljenom zimskom sportu, ski i snowboard obuka u našoj školi sprovodi se na svim nivoima: početni, srednji, napredni, škola za najmlađe, kao i individualni časovi.

Sigurni u kvalitet naših programa i sposobnosti našeg osoblja nudimo Vam nastavu koja je usklađena sa najvišim međunarodnim standardima.Pored škola skijanja i snowborda, u okviru našeg kampa održava se i škola snowkajta koju vodi licencirani insturktor i jedan od naših najboljih snowkajtera Drago Grubnić.

Snowkajt je zimski sport u kome ljudi koriste moć kajta, odnosno zmaja i na snowbordu ili skijama klizaju na snegu. Svim početnicima na raspolaganju je klupska oprema najvišeg mogućeg kvaliteta.

Letnja varijanta snowkajta je kajtsurfing


U kajtsurfingu se na istom principu surfuje po vodenim površinama. Naša škola kitesurfinga je najstarija i radi u kontinuitetu od 2000. do danas, prva je zvanično registrovana škola u Ulcinju (u APR-u).

Škola je aktivna od kraja aprila do sredine oktobra, a časovi se održavaju na Adi Bojani koja je idealno i jedno od najboljih mesta na svetu za kitesurf i windsurf.

Naši instruktori poseduju

Licence Međunarodne asocijacije

Licence Međunarodne asocijacije